Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

IDEAS

CUSTOM SERVICES

Design. Build. Better.

Divider Image

Discover how our unique process improves your building experience.

OUR SKILLS

SAMPLE SKILL 1
85%
SAMPLE SKILL 2
90%
SAMPLE SKILL 3
85%

WE'RE HERE TO HELP

Let's Talk About Your New Project, We Can Do It!

SOLUTIONS

COMMON QUESTIONS

Frequent Questions

Divider Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero

Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida, accumsan libero luctus, molestie nunc.

Det er viktig å velge en entreprenør som lytter til dine ønsker og behov, og som jobber tett med deg for å sikre at du får det baderommet du ønsker deg. En erfaren entreprenør vil kunne gi deg råd og veiledning om materialer, farger og design som passer best til ditt rom og dine preferanser.

Selv om en god planlegging kan redusere risikoen for uforutsette problemer, kan ting fortsatt skje underveis i renoveringen. Det er viktig å ha en entreprenør som er erfaren og kan takle disse situasjonene på en effektiv måte, og som vil holde deg oppdatert under hele prosessen.

Prisen på en baderomsrenovering avhenger av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på baderommet, materialvalg, omfanget av arbeidet som må utføres, og om du ønsker å endre rørsystemet eller elektrisiteten. En grundig befaring fra en erfaren entreprenør kan gi deg en ide om hva du kan forvente å betale.

Tidsrammen for en baderomsrenovering varierer avhengig av størrelsen på baderommet og omfanget av arbeidet som skal utføres. En typisk baderomsrenovering tar vanligvis mellom 4-6 uker.
Det avhenger av tilstanden til ditt nåværende rørsystem og hvorvidt det møter dagens standarder. En erfaren entreprenør kan inspisere rørsystemet ditt og gi deg en anbefaling om hva som må gjøres for å sikre at det er trygt og funksjonelt.
Hvis baderomsinnredningen er i god stand og passer til det nye designet ditt, kan du vurdere å beholde den. Hvis du vil endre utseendet på baderommet ditt helt, vil du kanskje vurdere å skifte ut innredningen for å matche det nye designet.