Budsjettkalkulator for oppussing av bad

Bestemme budsjettet ditt: kostnad vs. verdi

Hva koster det å bygge et bad? Beregn pris for ditt baderom:

Prisen på et nytt bad er avhengig av flere ting: Her skal du få et fullstendig prisoversikt på oppussing av bad. Baderommet er et av de viktigste og mest brukte rommet i huset. Badet må være funksjonelt og praktisk å bruke, være elegant og tiltalende – og ikke minst lett å vedlikeholde og rengjøre.

Vi har utviklet markedets mest omfattende og beste oppussingskalkulator, som beregner hvor mye det koster å pusse opp med profesjonelle håndverkere. Du er bare noen klikk unna å estimere kostnadene ved å pusse opp ett eller flere rom i boligen deres med vår budsjett kalkulator.  Velg hvilke rom dere ønsker å pusse opp, f.eks baderom, kjøkken, vaskerom, vc/toalett legg inn størrelsen på rommene og velg hvilket type oppussing dere ønsker. Dere får umiddelbart en detaljert prisoverslag og forklaring på hva enkelt post koster. Pusse opp bad med budsjett har aldri vært enklere. Budsjettkalkulatoren er ment som et hjelpemiddel for å beregne hva det vil koste å oppgradere badet ditt.

På hjemmesiden vår ser dere to typer budsjett kalkulatorer, her kan dere selv velge hvilken dere ønsker å bruke. Dere kan legge inn størrelsen på badet og hva dere ønsker at badet deres inneholder.

Den ene kalkulatoren er en hurtig kalkulator for våtrom som gir deg et rask estimat på pris, dersom du ikke har målt opp badet eller ikke har alle detaljene klare. Her får du en rask overblikk på sånn ca hva det vil koste å pusse opp et baderom. Denne er en god veileder på pris, dersom du har besøkt tanken om å pusse opp.

Hurtig kalkulator gir deg en rask prisoverslag på hva oppussing det koster å pusse opp et baderom. Vi har lang erfaring i bransjen og erfarer at vår  budsjett kalkulator er den mest anvendelige kalkulatoren på markedet. Den er rask å fylle ut og enkel å bruke, særlig dersom du ikke har alle detaljene klare for deg. Velg mellom hvilket rom det gjelder. Deretter kan du legge til valg f.eks om det ønskes riving eller om du vil gjøre dette selv. Videre containerutleie og om bortkjøring av avfall ønskes utført. Vil du ha dusj eller badekar? Velg mellom innebygget cisterne eller frittstående toalett. Enkel eller dobbel servant, nisjer? Fyll ut personalia og la oss kontakte deg for nærmere avtale om befaring.

Den andre kalkulatoren er avansert kalkulator for våtrom og er mer detaljert og nøyaktig og vil gi et 98% korrekt prisoverslag på akkurat ditt bad. Her trenger du å taste inn og måle opp areal av gulv, tak og vegger. Husk at areal for gulv og tak ikke alltid er helt lik, kanskje taket har noen flere kroker, vinkler etc. Husk å ta med alt. Når du har målt og fylt ut, sender du inn alle detaljer via vårt kontaktskjema, med all informasjon og du vil få et tilbud på akkurat ditt bad ut fra den informasjonen du har oppgitt. Videre når dere får et tilbud, har vi flere alternativer for veien videre. Det ene er tilbudsmøte fysisk hvor en av våre profesjonelle fagpersoner kommer på kontrollmåling for å finjustere og sjekke at alt er riktig ifht til den informasjonen vi har, før et eventuelt kontraktsinngåelse.

Avansert budsjett kalkulator gir mer nøyaktig prisoverslag på det prosjektet du planlegger. Med vår budsjett kalkulator for bad har det blitt enkelt å holde budsjett ved oppussing av din bolig. Velg hvilke rom dere ønsker å pusse opp, legg inn størrelsen på rommene og velg hvilket type oppussing dere ønsker. Velg også hva prosjektet skal inneholde. Hvilken type servant, om det skal ha badekar og stikk til vaskemaskin. Dere får umiddelbart et estimat på kostnadene ved å pusse opp de forskjellige rommene, hvor mye dere kan spare på å pusse opp flere rom samtidig, samt en indikasjon på hvor lang tid en oppussingen kan ta. Du er bare noen klikk unna å estimere kostnadene ved å pusse opp ett eller flere rom i boligen deres.. Den gir deg også mulighet for å velge flere rom av gangen. Den er brukervennlige og lett å forstå, og den veileder deg trinn for trinn. Fyll ut din personalia og du vil få prisoverslag raskt.

Vi tilbyr også videomøte. I denne befaringen går vi igjennom ditt prosjekt og den informasjonen som dere har fylt ut i den avanserte budsjett kalkulatoren, vi ser på hva du eller dere ønsker dere av løsninger som Baderom Pluss AS kan tilby. I forkant av befaringen er det en stor fordel om du sender inn tegninger av boligen. Det holder med en enkel skisse. Vi har flere tegne programmer som vi kan anbefale for enkle tegninger, men penn og papir er også et greit alternativ.

Kontakt oss nå

for gratis befaring