Budsjettkalkulator for oppussing av bad

Budsjettkalkulator for oppussing av bad

[vc_row full_width=”stretch_row” full_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1623418470842{background-image: url(https://baderom.no/wp-content/uploads/2021/05/kjokken-1.jpg?id=5662) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”custom-page-title”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hva koster det å bygge et bad? Beregn pris for ditt baderom:

Prisen på et nytt bad er avhengig av flere ting: Her skal du få et fullstendig prisoversikt på oppussing av bad. Baderommet er et av de viktigste og mest brukte rommet i huset. Badet må være funksjonelt og praktisk å bruke, være elegant og tiltalende – og ikke minst lett å vedlikeholde og rengjøre.

Vi har utviklet markedets mest omfattende og beste oppussingskalkulator, som beregner hvor mye det koster å pusse opp med profesjonelle håndverkere. Du er bare noen klikk unna å estimere kostnadene ved å pusse opp ett eller flere rom i boligen deres med vår budsjett kalkulator. Velg hvilke rom dere ønsker å pusse opp, f.eks baderom, kjøkken, vaskerom, vc/toalett legg inn størrelsen på rommene og velg hvilket type oppussing dere ønsker. Dere får umiddelbart en detaljert prisoverslag og forklaring på hva enkelt post koster. Pusse opp bad med budsjett har aldri vært enklere. Budsjettkalkulatoren er ment som et hjelpemiddel for å beregne hva det vil koste å oppgradere badet ditt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6903″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_btn title=”HURTIG KALKULATOR” color=”orange” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbaderom.no%2Frask-budsjettkalkulator%2F|title:HURTIG%20KALKULATOR”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6904″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_btn title=”AVANSERT KALKULATOR” color=”orange” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbaderom.no%2Fbudsjettkalkulator%2F%23|title:AVANSERT%20KALKULATOR”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]På hjemmesiden vår ser dere to typer budsjett kalkulatorer, her kan dere selv velge hvilken dere ønsker å bruke. Dere kan legge inn størrelsen på badet og hva dere ønsker at badet deres inneholder.

Den ene kalkulatoren er en hurtig kalkulator for våtrom som gir deg et rask estimat på pris, dersom du ikke har målt opp badet eller ikke har alle detaljene klare. Her får du en rask overblikk på sånn ca hva det vil koste å pusse opp et baderom. Denne er en god veileder på pris, dersom du har besøkt tanken om å pusse opp.

Hurtig kalkulator gir deg en rask prisoverslag på hva oppussing det koster å pusse opp et baderom. Vi har lang erfaring i bransjen og erfarer at vår budsjett kalkulator er den mest anvendelige kalkulatoren på markedet. Den er rask å fylle ut og enkel å bruke, særlig dersom du ikke har alle detaljene klare for deg. Velg mellom hvilket rom det gjelder. Deretter kan du legge til valg f.eks om det ønskes riving eller om du vil gjøre dette selv. Videre containerutleie og om bortkjøring av avfall ønskes utført. Vil du ha dusj eller badekar? Velg mellom innebygget cisterne eller frittstående toalett. Enkel eller dobbel servant, nisjer? Fyll ut personalia og la oss kontakte deg for nærmere avtale om befaring.

Den andre kalkulatoren er avansert kalkulator for våtrom og er mer detaljert og nøyaktig og vil gi et 98% korrekt prisoverslag på akkurat ditt bad. Her trenger du å taste inn og måle opp areal av gulv, tak og vegger. Husk at areal for gulv og tak ikke alltid er helt lik, kanskje taket har noen flere kroker, vinkler etc. Husk å ta med alt. Når du har målt og fylt ut, sender du inn alle detaljer via vårt kontaktskjema, med all informasjon og du vil få et tilbud på akkurat ditt bad ut fra den informasjonen du har oppgitt. Videre når dere får et tilbud, har vi flere alternativer for veien videre. Det ene er tilbudsmøte fysisk hvor en av våre profesjonelle fagpersoner kommer på kontrollmåling for å finjustere og sjekke at alt er riktig ifht til den informasjonen vi har, før et eventuelt kontraktsinngåelse.

Avansert budsjett kalkulator gir mer nøyaktig prisoverslag på det prosjektet du planlegger. Med vår budsjett kalkulator for bad har det blitt enkelt å holde budsjett ved oppussing av din bolig. Velg hvilke rom dere ønsker å pusse opp, legg inn størrelsen på rommene og velg hvilket type oppussing dere ønsker. Velg også hva prosjektet skal inneholde. Hvilken type servant, om det skal ha badekar og stikk til vaskemaskin. Dere får umiddelbart et estimat på kostnadene ved å pusse opp de forskjellige rommene, hvor mye dere kan spare på å pusse opp flere rom samtidig, samt en indikasjon på hvor lang tid en oppussingen kan ta. Du er bare noen klikk unna å estimere kostnadene ved å pusse opp ett eller flere rom i boligen deres.. Den gir deg også mulighet for å velge flere rom av gangen. Den er brukervennlige og lett å forstå, og den veileder deg trinn for trinn. Fyll ut din personalia og du vil få prisoverslag raskt.

Vi tilbyr også videomøte. I denne befaringen går vi igjennom ditt prosjekt og den informasjonen som dere har fylt ut i den avanserte budsjett kalkulatoren, vi ser på hva du eller dere ønsker dere av løsninger som Baderom Pluss AS kan tilby. I forkant av befaringen er det en stor fordel om du sender inn tegninger av boligen. Det holder med en enkel skisse. Vi har flere tegne programmer som vi kan anbefale for enkle tegninger, men penn og papir er også et greit alternativ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste oppussingskalkulator

Baderommet er et av de viktigste og mest brukte rommet i huset. Badet må være funksjonelt og praktisk å bruke, være elegant og tiltalende – og ikke minst lett å vedlikeholde og rengjøre.

Prisen på et nytt bad er avhengig av flere ting: størrelse, material valg, baderomsinnredning og armatur. Her skal du få et fullstendig prisoversikt på oppussing av bad.

Vi har utviklet markedets mest omfattende og beste oppussingskalkulator, som beregner hvor mye det koster å pusse opp med profesjonelle håndverkere. Du er bare noen klikk unna å estimere kostnadene ved å pusse opp ett eller flere rom i boligen deres. Velg hvilke rom dere ønsker å pusse opp, legg inn størrelsen på rommene og velg hvilket type oppussing dere ønsker. Dere får umiddelbart en detaljert prisoverslag og forklaring på hva enkelt post koster. Budsjettkalkulatoren er ment som et hjelpemiddel for å beregne hva det vil koste å oppgradere badet ditt. Budsjettkalkulator vil også gi deg veiledning for hva du kan tenke deg å ha på badet ditt, badekar eller dusj? Eller begge to?

  • Vil du ha enkel eller dobbel vask? Vil du ha dobbel vask må dette planlegges for tidlig i prosessen, da det påvirker hvordan rørsystemet må legges opp.
  • Vil du ha ett stort speil, eller to runde? Eller kanskje speilskap? Skal speilet ha lys, eller ønsker du at speilskapet skal inneholde stikkontakt til ladning av den elektriske tannbørsten din? Alt dette må tidlig inn i tegningene, da det påvirker hvor elektrikeren må legge opp strømuttak.
  • Vil du ha flis på hele badet, eller kun i dusj sonen? Vil du kanskje ha mosaikk i deler av badet?
  • Hvor vil du at sluket i dusjen skal være? Planlegger du det tidlig nok, kan du få sluket lagt som en smal rist inntil veggen. Da slipper du å stå på det når du dusjer.
  • Vil du ha innebygget hylle i dusjen, hvor du kan sette sjampo flasker?
  • Vil du bygge inn sisternen helt, eller vil du kanskje bruke den til å lage en praktisk og dekorativ hylle? Vil du ha frittstående wc?
  • Hvilken stemning ønsker du å ha på badet, og er dette en stemning du kan skape med tilbehør, eller påvirker det valg av baderomsmøbler, speil osv?ar tenkt over selv.

Vi har 2 forskjellige kalkulatorer hvor dere kan estimere hvor mye det koster å pusse opp bad med Baderom Pluss AS.

På hjemmesiden vår ser dere to typer budsjett kalkulatorer, her kan dere selv velge hvilken dere ønsker å bruke. Dere kan legge inn størrelsen på badet og hva dere ønsker at badet deres inneholder.

Den ene kalkulatoren er en hurtig kalkulator som gir deg et rask estimat på pris, dersom du ikke har målt opp badet eller ikke har alle detaljene klare. Her får du en rask overblikk på sånn ca hva det vil koste å pusse opp et baderom. Denne er en god veileder på pris, dersom du har besøkt tanken om å pusse opp.

Den andre kalkulatoren er avansert kalkulator og er mer detaljert og nøyaktig og vil gi et 98% korrekt prisoverslag på akkurat ditt bad. Her trenger du å taste inn og måle opp areal av gulv, tak og vegger. Husk at areal for gulv og tak ikke alltid er helt lik, kanskje taket har noen flere kroker, vinkler etc. Husk å ta med alt. Når du har målt og fylt ut, sender du inn alle detaljer via vårt kontaktskjema, med all informasjon og du vil få et tilbud på akkurat ditt bad ut fra den informasjonen du har oppgitt. Videre når dere får et tilbud, har vi flere alternativer for veien videre. Det ene er tilbudsmøte fysisk hvor en av våre profesjonelle fagpersoner kommer på kontrollmåling for å finjustere og sjekke at alt er riktig ifht til den informasjonen vi har, før et eventuelt kontraktsinngåelse.

Vi tilbyr også videomøte. I denne befaringen går vi igjennom ditt prosjekt og den informasjonen som dere har fylt ut i den avanserte budsjett kalkulatoren, vi ser på hva du eller dere ønsker dere av løsninger som Baderom Pluss AS kan tilby. I forkant av befaringen er det en stor fordel om du sender inn tegninger av boligen. Det holder med en enkel skisse. Vi har flere tegne programmer som vi kan anbefale for enkle tegninger, men penn og papir er også et greit alternativ.

Her er noen tegneprogrammer som vi kan anbefale:

Floorplanner – alle kan forstå

Programmet er helt gratis og kan brukes direkte i nettleseren din. Du kan også hente opp tegningene fra mobiltelefon eller nettbrett og dermed få tilgang når du er i butikken for å velge inventar. Floorplanner er svært enkelt å bruke og du trenger ikke forhåndskunnskap, det er raskt og enkelt å komme i gang. Gratisversjonen av programmet lar deg opprette prosjekt, og i dette prosjektet kan du lage plantegninger.

Her finner du Floorplanner

Google SketchUp

Et brukervennlig 3D-tegneprogram som kan brukes til å lage forholdsvis enkle 3D-strukturer av hus og andre objekter. Du kan laste ned programmet gratis, og det er ikke nødvendig å registrere seg for å bruke programmet. Den har vært tilgjengelig i lang tid. Gjennom brukerforumet er det mulig å hente inspirasjon fra andre brukere av programmet og det skal mye til at du ikke finner et baderom som er temmelig likt det du kunne tenke deg.

Her finner du SketchUp

Roomsketcher (Gratis, VIP, pro)

Roomketcher er et program som gjør det enkelt og morsomt å lage 3D visualiseringer basert på plantegninger. Programmet blir benyttet av både privatpersoner og profesjonelle. I motsetning til Sketchup er Roomsketcher mer fokusert rundt selve plantegningen. Her kan du enkelt tegne opp rom og innrede bygget slik du selv ønsker. Du kan tegne på nettbrett, PC eller Mac. Roomsketcher er et godt valg enten du ønsker å tegne plantegninger eller å visualisere hvordan møbler og annen innredning vil passe inn på eksisterende plantegninger. Maling, dører, vinduer, møbler og andre materialer kan enkelt tilpasses slik at det speiler ditt prosjekt. Biblioteket til Roomsketcher har tusenvis av produkter du kan velge å plassere i huset, hytta eller kontoret ditt. Når rommet er tegnet opp og materialer, møbler og maling er på plass, kan du visualisere bygget i 3D og “gå rundt” på innsiden av rommene (betalt versjon).

Merk at du i Roomsketcher må over på betalt versjon for å ta i bruk de beste og morsomste funksjonene.

Her finner du Roomsketcher

Baderom Pluss AS har alltid gratis befaring uten forpliktelser. Ta kontakt med oss og sett opp tid for befaring, enten fysisk eller videomøte. Dere får umiddelbart et estimat på hvor mye det kan koste å renovere ett eller flere bad. Dere kan velge en totalrenovering av bad på ulike kvadratmeter.

Prisoverslaget er så korrekt at dette kan brukes til banken ved søknad om finansiering til oppussing av baderom, eller f.eks ved bolig kjøp.

Bad er det dyreste rommet å renovere, bl.a. fordi det er mange ulike type håndverkere som skal være involvert gjennom hele prosjektet – og alle skal være autoriserte og faglærte – og fordi det er veldig viktig at man overholder bransje normer og regler slik at man unngår feil og sørger for at det ikke mangler noe kvalitets messing. Selv små feil kan bli svært kostbare i ettertid.

Tenk på finansiering

Bygging av bad kan medføre at mange har behov for ekstern finansiering for å dekke utgiftene. Når du har alle detaljer klare og en god oversikt over prosjektet, er det viktig å gå over budsjettet ditt. Sørg for at du har råd til å sette i gang.

Baderomsrenovering er ikke et prosjekt du kan stoppe plutselig dersom du går tom for penger, derfor må du sørge for å ha trygg finansiering på plass før du setter i gang. Det er også alltid anbefalt å ha en buffer på ti til tjue prosent i tilfelle uforutsette ting oppstår underveis.
Man kan velge å ta opp et flexilån, øke det eksisterende boliglånet, eller ta opp et forbrukslån for å finansiere bad i kjelleren. Av disse er forbrukslån det alternativet med høyest rente. Samtidig er det også den mest fleksible formen for finansiering, og gir en tilgang til lånebeløpet hurtigst. Det kan derfor være et alternativ dersom man har muligheten til å betale ned lånet i løpet av kort tid. Når en pusser opp boligen eller baderommet kan verdien på boligen øke, og det kan muligens føre til at du kan få innbakt forbrukslånet i sammenheng med oppussingen inn i boliglånet for en bedre rente.

Det kan også være at din verdi av boligen har økt over de siste årene. Da kan du utvide boliglånet ditt og finansiere oppussing eller annet. Snakk med banken din. Her er noen nyttige tips for finansiering:

Les mer om det her:

Dnb:

https://dnbeiendom.no/altombolig/kjop-og-salg/boligokonomi/oppussing/lonner-det-seg-a-oke-boliglanet-for-a-pusse-opp

Sparebank 1:

https://www.sparebank1.no/nb/bank/privat/tips-og-rad/oppussing.html

Nordea:

https://www.nordea.no/privat/ditt-liv/bolig/lan-til-oppussing.html

Obos:

https://www.obos.no/dette-er-obos/nyheter/er-det-lurt-a-lane-til-oppussing

Sbanken:

https://sbanken.no/lan/forbrukslan/lan-til-oppussing/

Santander:

https://www.santanderconsumer.no/lan/?gclid=EAIaIQobChMIrp3r1_G8-QIVpIxoCR3tqgqrEAAYAyAAEgJe9_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Lendo:

https://www.lendo.no/forbrukslan/pusse-opp-bad/

Bank Norwegian:

https://www.banknorwegian.no/lan/forbrukslan/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=lån%20til%20oppussing&utm_content=matchtype=b%7Cnetwork=g%7Cplacement=%7Cadposition=%7Ccreative=595434094934%7Cadgroupid=106140418773&utm_campaign=111032625&gclid=EAIaIQobChMI5tey6vi8-QIVjed3Ch1-wwEFEAAYASAAEgLUgvD_BwE

En annen mulig løsning er direkte finansieringsløsning for kjøp når du handler hos forhandlere som selger baderomsmøbler og interiør.

Flisekompaniet:

https://www.flisekompaniet.no/footer/finansiering/

Kvik:

https://www.kvik.no/tilbud/finansiering

Vi tilbyr også videomøte. I denne befaringen går vi igjennom ditt prosjekt og den informasjonen som dere har fylt ut i den avanserte budsjett kalkulatoren, vi ser på hva du eller dere ønsker dere av løsninger som Baderom Pluss AS kan tilby. I forkant av befaringen er det en stor fordel om du sender inn tegninger av boligen. Det holder med en enkel skisse. Vi har flere tegne programmer som vi kan anbefale for enkle tegninger, men penn og papir er også et greit alternativ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” css_animation=”none” css=”.vc_custom_1677085255157{margin-bottom: -102px !important;background-image: url(https://baderom.no/wp-content/uploads/2021/04/1800×600.jpg?id=4071) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”100px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Ta en kikk på de nye

produktene i vår nettbutikk

[/vc_column_text][tdl_custom_button title=”Vis alle nye Produkter” url=”url:https%3A%2F%2Fbaderom.no%2Fbutikk%2F|title:Shop” target=”” bg_color=”#bb9d47″ button_align=”left”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-8″][/vc_column][/vc_row]