Etter en vellykket befaring, går man vanligvis videre til fase 2 – designfasen. Dette er en viktig fase der kunden vil ta beslutninger som vil påvirke det endelige resultatet av baderomsprosjektet. Når du har bestemt deg for å renovere badet ditt, er det flere faktorer å vurdere når det gjelder designfasen. Etter befaringen vil du ha en bedre forståelse av badets tilstand og hva som kan og bør gjøres for å forbedre det. Her er noen viktige ting å tenke på i denne fasen:

Funksjonalitet: Når du designer badet ditt, er det viktig å tenke på funksjonaliteten. Dette inkluderer å ta hensyn til plasseringen av toalettet, servanten og badekaret/ dusjen, samt å vurdere om det trengs mer lagringsplass. Å ha riktig mengde og type lagringsplass kan hjelpe deg å holde badet ryddig og organisert.

Materialer: Valg av materialer er en annen viktig faktor å vurdere i designfasen. Det er en rekke forskjellige materialer å velge mellom, fra keramiske fliser til naturlige steiner som marmor og granitt. Det er viktig å vurdere holdbarheten, estetikken og kostnadene for hvert materiale når du velger ut det som passer best for ditt bad.

Fargevalg: Fargene som brukes i badet kan påvirke humøret og følelsen av rommet. Lysere farger kan få rommet til å virke større og mer åpent, mens mørkere farger kan gi en mer intim atmosfære. Det er også viktig å vurdere fargekombinasjoner og hvordan de passer sammen med de andre elementene i rommet, som fliser og armaturer.

Lys: Riktig belysning kan gi badet ditt et løft. Det er viktig å tenke på både naturlig lys og kunstig belysning når du designer badet ditt. Naturlig lys kan komme fra vinduer eller takvinduer, mens kunstig belysning kan komme fra lamper eller lysarmaturer. Det er viktig å finne balansen mellom tilstrekkelig belysning og atmosfære.

Vannsikkerhet: Et bad inneholder mye vann, så det er viktig å sørge for at materialene du velger er vannbestandige og tåler fuktighet. Det er også viktig å ha riktig avløp og sluk for å unngå vannskader og fuktskader.

Prosjektledelse: En annen viktig faktor i designfasen er prosjektledelsen. En profesjonell prosjektleder vil gi deg en oversikt over fremdriften, koordinere håndverkere og sørge for at arbeidet blir gjort i tide og i henhold til budsjettet. Det er også viktig å ha en personlig prosjektleder som du kan kommunisere med og som vil ta seg av eventuelle problemer som oppstår underveis.

Designpakker: For å gjøre prosessen enklere for kunden tilbyr vi designpakker med ulike designelementer som er utviklet i samarbed med erfarne fagfolk. Dette gir kundene trygghet og forutsigbarhet, samtidig som de har mulighet til å tilpasse baderommet etter sine egne ønsker. Designpakkene består av en rekke forskjellige elementer som kan kombineres på ulike måter for å skape et unikt og personlig baderom. Ved å velge en designpakke fra vårt utvalg, kan kunden være trygg på at alle elementene vil passe sammen harmonisk og skape en sammenhengende helhet i baderommet. Vi tilbyr også veiledning og rådgivning for å hjelpe kunden med å velge den designpakken som passer best for deres ønsker og behov.

Innredning: Valg av innredning er en viktig del av designprosessen og kan påvirke både funksjonalitet og utseende på baderommet. Vi gir kundene frihet til å velge leverandør og modeller for innredning, samtidig som vi tilbyr rådgivning og veiledning for å sikre at valgene er i tråd med kundens ønsker og behov

Fliser: Valg av fliser er en annen viktig del av designprosessen, og kan påvirke både utseende og funksjonalitet på baderommet. Vi tilbyr et bredt utvalg av fliser i ulike størrelser, farger og mønstre for å gi kundene frihet til å velge det som passer best for deres ønsker og behov. Vi gir også rådgivning og veiledning for å hjelpe kundene med å velge riktig flis til deres baderom.

Teknisk oppbygging: I tillegg til design og innredning er teknisk oppbygging en viktig del av designprosessen. Vi tar oss av alle tekniske detaljer som rørleggerarbeid, elektrisk arbeid og membranarbeid for å sikre at baderommet er trygt og funksjonelt. Vårt erfarne team av fagfolk vil sørge for at alle tekniske aspekter blir ivaretatt på en profesjonell og pålitelig måte.

Prosjektledelse: Vi tilbyr personlig prosjektledelse for å sikre god kommunikasjon og oversikt over arbeidet som blir gjort. Kundene vil ha en dedikert prosjektleder som vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi oppdateringer om fremdriften i prosjektet. Dette sikrer at kunden alltid vil være oppdatert på hva som skjer og kan gi tilbakemelding underveis i prosessen.

Garanti: Vi tilbyr markedets beste garantier på våre nøkkelferdige baderom for å gi kundene trygghet og sikkerhet. Vi står bak vårt arbeid og er opptatt av å levere et baderom av høy kvalitet som kunden vil være fornøyd med i mange år fremover.

Befaring: Vi tilbyr gratis befaring for interesserte kunder for å gi en grundig gjennomgang av mulighetene og løsningene vi kan tilby. Dette er ulike stiler som kan brukes til å designe et baderom. Fra minimalistisk skandinavisk til klassisk Art Deco. Kunden kan velge en stil som passer deres personlige smak og behov for funksjonalitet og estetikk Skandinavisk stil, moderne stil, tidløs stil, industriell stil, luksus stil, eklektisk stil, retro stil, Art Deco, og strandstil – disse er noen av de mest populære designstilene som kunder ofte velger for sine baderomsdesign.

Skandinavisk stil er kjent for sin minimalistiske og funksjonelle tilnærming, med fokus på lyse farger og naturlige materialer. Moderne stil har rene linjer og enkelhet i designen, ofte med bruk av nøytrale farger og minimalistiske detaljer.

Tidløs stil er en design som aldri går av moten, og den fokuserer på kvalitet og funksjonalitet. Industriell stil har en rå og robust estetikk, med eksponerte materialer og grove teksturer. Luksus stil er preget av høy kvalitet og eleganse, med fokus på detaljer og dyre materialer.

Eklektisk stil er en blanding av ulike designelementer og stilarter, ofte med fargerike og unike detaljer. Retro stil trekker inspirasjon fra vintage-design, og har ofte popart-inspirerte farger og grafiske mønstre. Art Deco er en stil fra 1920- og 30-tallet, med geometriske former og luksuriøse materialer. Strandstil er en avslappet og avslappet design, ofte med bruk av lyse farger og naturlige materialer som tre og bambus.

Uansett hvilken stil kunden velger, vil vår ekspertise og erfaring sikre at baderommet deres blir realisert på en profesjonell og effektiv måte.