Inspirasjon

Inspirasjon

Det er alltid spennende å utforske ulike interiørstiler når du skal oppgradere eller fornye hjemmet ditt. Her hos oss tilbyr vi et bredt spekter av stilarter for å sikre at våre kunder kan finne noe som passer perfekt til deres personlige stil og preferanser.

Vi kan tilby alt fra minimalistisk og moderne stil til klassisk og tidløs stil. Hvis du foretrekker en mer rustikk eller industriell stil, eller er interessert i den mer eksotiske og luksuriøse stilen, kan vi også hjelpe deg med det. Vi har også en ekspertise på strandstil, som er perfekt for de som ønsker å bringe litt av kysten inn i hjemmet.

Vi forstår at alle kunder har unike ønsker og behov når det gjelder interiørdesign, og derfor tilbyr vi også en eklektisk stil som er ideell for de som ønsker å blande ulike stilarter og skape en unik og personlig utseende. I tillegg til dette, kan vi også tilby en retro stil som er perfekt for de som ønsker å bringe litt av fortiden inn i hjemmet.

Hvis du ønsker en mer glamorøs stil, kan vi også hjelpe deg med å skape en Art Deco stil. Denne stilen er kjent for sine rene linjer og elegante detaljer, og er ideell for de som ønsker å bringe litt av Hollywood-glamour inn i hjemmet.

Vi har også et bredt utvalg av luksuriøse interiørdesignløsninger som vil gi hjemmet ditt et ekstra preg av eksklusivitet og sofistikert stil. Tidløs stil er også en av våre spesialiteter, og vi kan hjelpe deg med å skape en tidløs og elegant stil som vil vare i mange år framover.

Vi har også laget ulike designpakker som vil gjøre det enklere for kundene våre å velge et interiørdesign som passer best for dem. Disse pakkene inkluderer alt fra farger og tekstiler til møbler og tilbehør, og vil hjelpe deg med å visualisere hvordan ditt nye interiørdesign vil se ut.

Uansett hvilken stil eller visjon du har i tankene, vil vi jobbe sammen for å realisere den. Vi er alltid åpne for å tilpasse våre interiørdesignløsninger basert på dine spesifikke ønsker og behov, og vi vil alltid lytte til dine ønsker og gi råd og veiledning der det trengs for å sikre at du er fornøyd med sluttresultatet.

Vi håper å kunne tilby en unik og tilpasset interiørdesignopplevelse til alle våre kunder, uavhengig av deres stil eller budsjett. Ta kontakt med oss i dag for å starte prosessen med å skape det perfekte interiøret for deg!

  1. Skandinavisk stil er kjent for sin minimalistiske og funksjonelle tilnærming til design, inspirert av naturen og inkluderer lyse farger og naturlige materialer.
  2. Moderne stil er kjent for sin enkle og rene design, med vekt på geometriske former, minimalistiske linjer og enkle materialer som glass, metall og betong.
  3. Tidløs stil preges av eleganse og enkelhet, med klassiske og tradisjonelle elementer som antikviteter, kvalitetsmaterialer og rike teksturer.
  4. Industriell stil er inspirert av røff og rustikk stil fra gamle fabrikker og lagerbygninger, med eksponerte murvegger, betonggulv, metalliske elementer og upolerte materialer.
  5. Luksus stil er preget av eleganse og raffinert design, med eksklusive materialer som marmor, krystall og sølv, og fokus på detaljer og håndverk.
  6. Eklektisk stil inkluderer en blanding av ulike stilarter og designelementer, med rom for å leke med farger, mønstre og teksturer, og inkludering av personlige og unike elementer i designet.
  7. Retro stil er inspirert av design fra 50- og 60-tallet, med lyse farger, geometriske mønstre og spesielle detaljer som skråstilte bein på møbler.
  8. Art Deco stil er inspirert av design fra 1920- og 30-tallet, med geometriske mønstre, rike materialer som marmor og messing, og intrikate detaljer som gir en tidløs eleganse og et luksuriøst preg.
  9. Strandstil er inspirert av livet ved kysten, med bruk av naturlige materialer som tre og bambus, lyse farger som hvitt og blått, og innslag av maritime elementer som tau og skjell. Stilen gir en avslappet og naturlig atmosfære som passer godt til strandhus og hytter

INDUSTRIAL

Industriell stil er en designretning som har blitt stadig mer populær de siste årene. Inspirert av fabrikk- og industriområder, fokuserer...

ART DECO

I konklusjonen, industriell stil er en spennende og unik designretning som fokuserer på funksjonalitet og minimalisme. Ved å bruke materialer...

STRANDSTIL

Vårt designede bad er et typisk eksempel på stranddesign. Den inneholder beroligende farger og nyanser som ser ut som om...

SKANDINAVISK

Vår baderomsdesign i skandinavisk stil representerer hovedsakelig funksjonalitet og enkelhet. Selv med moderate fasiliteter har den skandinaviske stilen en mer...

RETRO

Et eksempel på et bad representerer designfunksjoner fra midten av forrige århundre. Det visuelle utseendet er basert på bruken av...

EKLEKTISK

Vi er et eksempel på et bad med innslag av eklektisisme, der vi hadde sjansen til å løsne oss og...

MODERNE

Badrenoveringen inkluderer lesbare tegn på bærekraftig design. Vi tar mer og mer hensyn til denne stilen. Designet henter inspirasjon fra...

LUKSUS

Inspirasjonen til badet med et luksuriøst preg er de brukte uvanlige fliser med slangemønster. Flisene er inspirert av naturen, som...

TIDLØS

Designet på badet er et eksempel på moderne design, der raffinement hersker. Karakteristiske kontraster og krom aksenter gir rommet en...