Hvert år, sammen med utstillingen Maison et Objet, inviterer Paris Design Week designelskere til en rekke funn og arrangementer i hjertet av hovedstaden. 2018-utgaven vil gå gjennom det nye monolithe-showroomet i Saint Germain des Prés.

Monolithe édition

Monolithe is settling in Saint Germain des Prés

Monolithe vil motta amatører og profesjonelle i sine nye lokaler, 4 rue Madame. En vakker adresse i en typisk parisisk gate i distriktet med en unik karakter. Der finner du Monolithe édition-samlingen i en inspirerende presentasjon: Klec-bokhyllen, L88-lampen, Eora-stolen, Hansel- og Gretel-bordene, Charles & amp; Elie bookends.
Til «dialog» med den moderne utgaven supplerer noen sjeldne møbler fra 1950- og 1960-tallet, valgt av Emmanuelle Vidal, antikvitetshandler og dekoratør, og sjelen til Monolithe vintage.

Blant de vakreste delene, et skrivebord av Pierre Guariche, et sett med lenestoler og et salongbord eller et spisebord av Gérard Guermonprez. Muligheten til å bekrefte at raffinerte former og materialer, opprettet og designet så nær varens funksjon som mulig, utfyller hverandre perfekt, uavhengig av alder.

Nye speil med runde eller ovale former, produsert i materialer som allerede er brukt i samlingen – marmor, børstet messing, beiset eik – kreasjonene som er signert av Pierre Dubourg, brukes ikke bare som reflekser, men de er også en del av innredningen som et maleri. Det fargede glasset og Silestone som pryder speiloverflaten danner et kalejdoskop som reflekterer teksturerte lyseffekter, noen ganger glatte, noen ganger fløyelsagtige. Designet som abstrakte kunstverk, kan speilene henges i hvilken som helst posisjon i henhold til dekoratørens instruksjoner.

Handlekurv

Back to Top