Om Oss

VÅR IDENTITET

Baderom Pluss

Vi er en våtromssertifisert mesterbedrift som formelt ble stiftet i 2017. Vi har etablert oss i Oslo og har et driftsområdet i stor Oslo, Akershus og Viken. Gjennom samarbeid med flere aktører og samarbeidspartnere på fast innleie tilbyr vi renovering av innvendig boliger, med satsingsområde i våtrom. Vi har lang erfaring innenfor fagområde, men det som gir oss styrke og gjør oss unike i faget er vårt fokus på planleggingen og utformingen av prosjektene vi utfører. Våre engasjerte medarbeidere etterstreber alltid å leve etter våre verdier.

Vi er svært opptatte av å kvalitetssikre arbeidet vårt og har derfor tilrettelagt for uavhengig kontroll av takstmann innbakt i tilbudet vårt som sørger for godt dokumentasjonsarbeid for våre kunder.

Vi mener at det som er aller gøyest etter at man bygget noe forskriftsmessig er sluttresultatet. Her kan man virkelig la seg rive med av fantasi og ønsker. Vi har i vårt tilbud en interiørarkitekt som vil hjelpe deg med utforming og funksjonalitet i din bolig. Dette inkluderer både fargesetting, material bruk, lyssetting og innredning. En interiørarkitekt kan hjelpe deg å oppnå et resultat som er spesialtilpasset dine behov og din personlige bruk av boligen. I tillegg vil interiørarkitekten ta avgjørelser basert på nettopp det arealet du har tilgjengelig, ved å se på faktorer som lysforhold, takhøyde og størrelser. Vår inspirasjonsside gir deg en oversikt over type interiørstiler som du kan bruke som inspirasjon for ditt nye bad.

Har du kanskje allerede tegnet opp en skisse for ditt prosjekt? Vis den gjerne frem ved befaring.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende befaring.

VÅR IDENTITET

Baderom Pluss

I 2017 ble den klare ideen om Baderom Pluss formulert og konsolidert så mye at den førte selskapet til etableringen. En idé som vi fremdeles representerer ved å understreke kvaliteten på tjenestene og tidløsheten til rett design i renoveringen av bad, kjøkken, vaskerom, og selvfølgelig sanitæranlegg. Vi er en rørleggerkjede med en nettbutikk for våre kunder og kjedemedlemmer. Oslo by har blitt et sentralt driftsområde, men takket være økende prosjekter har vi klart å skape et andre driftsområde i Viken-regionen. Selskapet tilstreber å bevare og påpeke den unike forretningsidentiteten som kjennetegner vårt forhold til kundene og den påfølgende oppfyllelsen av forventningene innen renovering av våtrom. Vi er en våtromssertifisert mesterbedrift, der du som kunde kan være trygg på at du benytter en aktør med alle nødvendige sertifikater og godkjenninger, og at du vil få en høy kvalitet på leveransen.

Renoveringsprosessen vår

Befaring

Den første fasen av jobben handler om å sette mål for kunden i løpet av renoveringsprosessen. Konseptet er detaljert i henhold til løsningene til ulike prosjekter. Kundens visjon blir tydeliggjort gjennom utarbeidelse av skisser og designkonsept. Muligheten for redigering og endring av prosjektet gir selskapets fleksibilitet takket være sin egen øyeblikkelige applikasjon, som automatisk genererer tilbud med alt av dokumentasjon. Ved hjelp av en fleksibel applikasjon er det mulig å tilby og avklare ideer umiddelbart under det første møtet.

Design

I den andre fasen påpekes tydelig virksomhetsdesignet, dvs. den visuelle stilen. I denne fasen bruker interiørdesignere prinsippene for designtenking, der vekten er på kundens behov. Vi tegner badet i 2D plantegning og i 3D. Designet tilbyr et utvalg av forskjellige konsepter som kan kombineres etter behov. Den resulterende formen er en 3D-visualisering som fanger prosjektets realistiske og tydelige utseende.

Arbeid

Oppstart av prosjekt i følge detaljert tilbud og tegning.  Vi har alle yrkesgrupper hos oss som gir deg drømmerommet til avtalt tid og pris, fra tegning til ferdig prosjekt. Vi vil i løpet av sommeren 2021 lansere vår egen kundeportal, noe vi er alene om i markedet. Den fungerer som en virtuell prosjektleder som påpeker detaljene i renoveringen og prosessen til alle kollegaer og hovedsaklig kunden.

Vi er her for deg!

Kontakt oss gjerne.
Vi vil gjerne svare på spørsmålet ditt.

Våre samarbeidspartnere

Siste Nytt

Kontakt oss nå

for gratis befaring