Om oss

Om oss

Background Image

DITT STED

OM OSS

VÅR FILOSOFI

Divider Image

Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til baderomsrenovering, og har utviklet en rekke nøkkelferdige designpakker for å gjøre prosessen enkel og problemfri for våre kunder. Disse designpakkene er utviklet i samarbeid med våre erfarne fagfolk og inkluderer alt du trenger for å fullføre ditt baderomsprosjekt. Vårt mål er å gjøre baderomsrenovering så enkelt og stressfritt som mulig, og våre nøkkelferdige designpakker er en av måtene vi gjør dette på.

Vi tilbyr flere ulike designstiler, inkludert skandinavisk, moderne og tidløs. Hver designpakke har et spesifikt utseende og følelse, og er utviklet for å passe ulike estetiske preferanser og budsjett. Enten du ønsker et minimalistisk, skandinavisk utseende eller et mer eksotisk, moderne utseende, vil vi hjelpe deg med å velge en designpakke som passer til dine behov.

Vi vet at baderomsrenovering kan være en stor og overveldende oppgave, og vår målsetning er å gjøre denne prosessen så enkel og stressfri som mulig for deg. Ved å velge en av våre nøkkelferdige designpakker, kan du være trygg på at du vil få et baderom som ikke bare ser fantastisk ut, men som også fungerer godt for dine behov og ønsker.

VI ER HER FOR Å HJELPE

La oss snakke om ditt nye prosjekt, vi kan gjøre det!

LØSNINGER

VANLIGE SPØRSMÅL

Hyppige spørsmål

Divider Image

Men hvis du fortsatt har spørsmål, vennligst kontakt oss, da vi gjerne hjelper deg og svarer på dem.

Et team av erfarne, høyt kvalifiserte og høflige eksperter vil veilede deg gjennom alle faser av oppussingen og svare på alle spørsmålene dine.

Det er viktig å velge en entreprenør som lytter til dine ønsker og behov, og som jobber tett med deg for å sikre at du får det baderommet du ønsker deg. En erfaren entreprenør vil kunne gi deg råd og veiledning om materialer, farger og design som passer best til ditt rom og dine preferanser.

Selv om en god planlegging kan redusere risikoen for uforutsette problemer, kan ting fortsatt skje underveis i renoveringen. Det er viktig å ha en entreprenør som er erfaren og kan takle disse situasjonene på en effektiv måte, og som vil holde deg oppdatert under hele prosessen.

Prisen på en baderomsrenovering avhenger av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på baderommet, materialvalg, omfanget av arbeidet som må utføres, og om du ønsker å endre rørsystemet eller elektrisiteten. En grundig befaring fra en erfaren entreprenør kan gi deg en ide om hva du kan forvente å betale.

Tidsrammen for en baderomsrenovering varierer avhengig av størrelsen på baderommet og omfanget av arbeidet som skal utføres. En typisk baderomsrenovering tar vanligvis mellom 4-6 uker.
Det avhenger av tilstanden til ditt nåværende rørsystem og hvorvidt det møter dagens standarder. En erfaren entreprenør kan inspisere rørsystemet ditt og gi deg en anbefaling om hva som må gjøres for å sikre at det er trygt og funksjonelt.
Hvis baderomsinnredningen er i god stand og passer til det nye designet ditt, kan du vurdere å beholde den. Hvis du vil endre utseendet på baderommet ditt helt, vil du kanskje vurdere å skifte ut innredningen for å matche det nye designet.