Oppussing av bad

Oppussing av bad er viktig og noe mange er interesserte i uansett om man bor i hovedstaden eller noen av de andre byene i Norge. Er det noe du er ute etter, om du for eksempel behøver renovering av bad i Ålesund, eller oppussing av bad i Drammen, så er vi selskapet for deg. Vi har alt du behøver, og kan hjelpe deg med alt, enten det er en totalrenovering du er ute etter, eller om det er et mindre prosjekt.

Pris på oppussing av bad i Drammen

Dette er noe som i aller største grad er avhengig av størrelsen til prosjektet, om det er en totalrenovering du vil ha, eller kanskje bare bytte fliser. Derfor er det vanskelig å gi et korrekt og presist prisanslag av oppussing av bad i Drammen.

Gode prisanslag er vanligvis dette:

  • Baderom renovering fra 2000 kroner per 1kvm, sikt av slike reparasjoner – fra 2 uker.
  • Antatte priser for baderomsoppussing i Oslo:
  • Lite bad på opptil 3 kvm – ca 100 000 kroner;
  • Middels stort bad opp til 14 kvm – ca 200 000 kroner;
  • Stort bad 18.5 eller mer kvm – opptil 400 000 kroner.

Det er ikke bare størrelsen på prosjektet det kommer an på, det er også viktig å tenke på materialet. Hvor mye jobb som kreves er bare ett aspekt, for det avhenger i stor grad på hva du vil ha av materiale, og hvilken pris du er villig til å betale. Det valget er opp til deg, og vi kan hjelpe deg uansett hva det skulle være.

Hvordan pusse opp bad i Stavanger

Baderomsoppussing er noe man kan gjøre selv, men med mindre du har mye erfaring med det, så anbefales det at eksperter og fagutdannede gjør det for deg. Og det er akkurat det du finner hos oss.

Stilen du vil ha er helt opp til deg. Du kan ha gammeldags og retro, eller futuristisk og moderne. Eller så kan du velge samtidig, være med på trendene i tiden. Det er opp til deg, og vi kan hjelpe til uansett hva du skulle bestemme deg for. Ta gjerne en titt på våre tjenester og alt det vi kan tilby deg. Vi føler oss stolte av å kunne gi deg et så stort utvalg, og det er noe vi oppfordrer deg til å ta en titt på!

Ta kontakt for hjelp for baderomsoppussing i Ålesund

Vi er her for å hjelpe, og det er derfor vi har bygget opp vår ekspertise og er i dag tilgjengelige over hele landet. Uansett om du trenger hjelp i sentrale Stavanger, eller kanskje i Spjelkavik i Ålesund så har vi det du behøver.

Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for hjelp med renovering av bad, uansett hvor du bor. Trenger du renovering av bad i Drammen, eller kanskje oppussing av bad i Stavanger, så er vi stedet for deg. det er gratis å ta kontakt med oss, for å se hvordan vi kan hjelpe.

Nøl ikke, og få alle dine baderomsdrømmer oppfylte i dag!

Cart

Back to Top