Vi pusser opp ditt drømmebad i Oslo

Baderom har over 5 års erfaring innen baderomsoppussing i Oslo. Vi har et ekspertteam for baderomsrenovering for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer på badet ditt. Vi tilbyr komplett baderomsoppussing til både faste og fleksibel priser med 10 års garanti.

  Gratis uforpliktende befaring

  La oss komme på befaring og gi deg et
  uforpliktende tilbud.

  Modern Design tilbud til Baderomsoppussing i Oslo

  I Oslo tilbyr vi gratis befaring, gratis design, og gratis konsultasjoner med interiørarkitekter før eventuell baderomsoppussing.

  Gratis befaring

  Vi gjør en gratis befaring av badet ditt før oppussingen. Du vil få skreddersydd ekspertrådgivning.

  Gratis design

  Inspeksjonen inkluderer ditt gratis baderomsdesign, slik at du kan se hvordan badet ditt vil se ut.

  Designtilbud

  Vi tilbyr forskjellige baderoms oppussings design slik at du kan velge den beste for oppussingen.

  Overlegen kvalitet baderomsoppussing - med fast pris

  Vi tilbyr baderomsoppussing i Oslo. God kommunikasjon er nødvendig mellom en flislegger, en rørlegger og en elektriker i prosjektet med baderomsoppussing. Våre eksperter som tilhører ulike felt jobber sammen i koordinering med hverandre. En dedikert prosjektleder håndterer de nødvendige kravene fra prosjektstart til slutt.

  Vi er:

  • Godkjent masterbedrift
  • Godkjent våtromsbedrift
  • ​10 års garanti på badet
  • Vi holder til i Oslo
  • Vi er totalleverandør av bad
   (rørleggere, elektrikere, flislegger, snekkere jobber hos oss)

  Våre tjenester i Oslo

  Nytt bad

  Vi leverer deg det splitter nye badet etter oppussing. Vår ekspertise sørger for at det ser bra ut og akkurat slik du har sett for deg.

  Renovering av vaskerom

  Vi utfører totalrenovering av vaskeriet ditt i Oslo. Designet og etterbehandlingen gjøres som du trenger mens du holder budsjettet ditt..

  Renovering av toaletter

  Et toalett kan være innebygget eller frittstående, ditt valg, mulighetene er uendelige. Vi jobber etter dine behov og dine preferanser.

  Kjøkken oppussing

  Vi designer kjøkkenet ditt med tanke på deg. Fortell oss din visjon. Skal du pusse opp kjøkkenet ditt, kan du vurdere mange alternativer.

  Hva vi tilbyr

  Du kan stole på oss for en komplett baderomsoppussing. Vi håndterer hver detalj fra planlegging til etterbehandling, med kvalitet service.

  Hva vi gjør

  Vår ekspertise på baderoms oppussings prosjekterkan hjelpe våre kunder. Vi installerer høykvalitetsprodukter med stilige oppussingsløsninger.

  Våre mål

  Vi gir den beste kundeopplevelsen som er mulig i en baderomsrenovering. Vi tar gjerne imot kommentarer, forslag og spørsmål fra våre kunder.

  Besøk oss her

  Vår beliggenhet omfatter med hensikt byens infrastruktur – vi dekker ikke bare Oslo, men også områder rundt Viken og omegn.

  Åpningstider

  mandag, 8AM-6PM

  tirsdag, 8AM-6PM

  onsdag, 8AM-6PM

  Torsdag, 8AM-6PM

  fredag, 8AM-6PM

  lørdag, 8AM-6PM

  søndag, 8AM-6PM

  Anmeldelser

  Roger stig

  Vi er fornøyde med hvor raskt og enkelt alt gikk! Teamet er vennlige og profosjonelle mennesker som utfører kvalitetsarbeid. De lyttet til mine ønsker og fikk det resultatet jeg ønsket, raskt. Vi anbefaler dette selskapet til andre som ser etter fagpersoner for sitt bad.

  Daniel Jonas

  Etter år med planlegging for å få ut det utdaterte karet vårt, gikk det endelig i oppfyllelse! Vi hadde badekaret ut og dusjen installert i stedet. Fra kundeservice til arbeiderne som utførte installasjonen, takk for at du gjorde prosessen smidig. Vi anbefaler Baderom på det varmeste.

  Kjell Hansen

  Flinke folk som virkelig gjorde drømmer til virkelighet. Anbefales.

  Før og etter

  Dette er det ekte baderomsoppussingsprosjektet som viser før og etter forholdene. Utstyr Installasjonene gikk veldig bra i henhold til kundens krav. La oss snakke om hvordan vi kan hjelpe deg.

  1

  Faste og fleksible priser

  2

  Tjenestelevering av høy kvalitet

  3

  Dedikert prosjektleder

  4

  10 års garanti på renovering

  Komplett baderomsrenovering med eksperter

  Baderom Pluss tilbyr komplette baderomsoppussingstjenester med fagfolk. Vi planlegger godt i starten av hvert oppussingsprosjekt. Renovering av bad er et komplekst og kostbart prosjekt, så det er avgjørende å velge riktig entreprenør. En baderomsoppussing krever vanligvis samarbeid fra eksperter på ulike felt. Vi har rørleggere, elektrikere, flisleggere, malere, snekkere og murere. Hvert prosjekt har sin egen prosjektleder, som koordinerer fremdriften i prosjektet, og hver entreprenør har en spesifikk oppgave. Folk vet at det er lettere å jobbe med en totalentreprenør som kan håndtere hele prosjektet i stedet for å forholde seg til entreprenører for hver oppgave separat. Det er derfor gunstig å velge Baderom Pluss til ditt baderomsoppussingsprosjekt.Community Verified icon

  Prosjektledelse
  Maler
  snekker
  Flislegger
  Rørlegger
  Elektriker

  Renovering av prosess

  Undersøkelse
  Design
  Arbeid

  Oppussing av bad i sub Beliggenhet

  Røa
  Lysaker
  Vinderen
  Fornebu
  Holmenkollen
  Grefsen
  • Faste og fleksible priser
  • Rask levering i førsteklasses kvalitet
  • Fast teamleder
  • 10 års garanti på service

  Vi tilbyr baderomsoppussing med gratis befaring og overslag

  Kontakt oss nå for et uforpliktende tilbud til fast pris som hjelper deg med å pusse opp badet ditt på et budsjett.

  Akkreditering og sertifiseringer

  Beyggmestersertifikat
  brannsertifikat
  Bedriftsakkreditering