Veien til et nytt baderom

Veien til et nytt baderom

Fra små til store bad, vi håndterer alt.

Nytt bad? Gjør det enkelt med oss.

Ditt nye bad starter her hos Baderom.no! Vi tilbyr en gratis befaring, og skreddersyr baderommet etter dine ønsker og behov.

Vårt forhold til kundene starter alltid med en gratis, uforpliktende befaring. Vi kartlegger dine ønsker og behov, samtidig som vi vurderer de mest funksjonelle og estetiske løsningene for ditt nye bad. Etter befaringen utarbeider vi et prisoverslag og en arbeidsplan, slik at du vet hva du kan forvente.

4.5 Rating fra Google
4.5/5
4.8 Rating fra Facebok
4.8/5
4.6 Rating fra MittAnbud
4.6/5

Ring oss

E-post

Adresse

Karenslyst allé 7 Oslo Norway, 0278

Over 200 fornøyde kunder, ingen skjulte priser. Nytt bad stressfritt.

Bestill gratis befaring på dagen

Vi tilbyr en kostnadsfri, uforpliktende befaring for å identifisere dine behov og ønsker, med umiddelbar pristilbud på dagen.  Godkjente fagarbeidere

  Baderom.no er en mesterbedrift med sertifisering som garanterer kvalitet. Vi har et sterkt fokus på å oppfylle alle krav som sikrer at badet ditt er bygget for å være vanntett og har den forventede levetiden. Ved å ansette dyktige og godkjente håndverkere, sørger vi for å levere et arbeid som står tidens prøve, og sikrer at du ikke vil støte på problemer etter garantiperioden.

  Kjente leverandører

  Baderom.no samarbeider med anerkjente leverandører og merkevarer, alle kjente for sine høykvalitetsprodukter. Vi tilbyr alt fra fliser, våtromsplater og interiør, til sanitærutstyr og membraner.

  Hvor lang tid tar det å renovere et bad?

  Det avhenger av omfanget av renoveringen, men generelt tar en komplett badrenovering fra 2-4 uker. Dette inkluderer riving, installasjon og ferdigstillelse.

  Hva koster en totalrenovering av et bad?

  Kostnaden for å renovere et bad kan variere veldig, avhengig av størrelsen på badet, kvaliteten på materialene og kompleksiteten av jobben. Det er best å kontakte oss direkte for et nøyaktig prisoverslag.

  Hvor lang tid tar det å renovere et bad? Det avhenger av omfanget av renoveringen, men generelt tar en komplett badrenovering fra 2-4 uker. Dette inkluderer riving, installasjon og ferdigstillelse.

  Hva koster en totalrenovering av et bad? Kostnaden for å renovere et bad kan variere veldig, avhengig av størrelsen på badet, kvaliteten på materialene og kompleksiteten av jobben. Det er best å kontakte oss direkte for et nøyaktig prisoverslag.

  Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har problemer etter renoveringen?

  Du kan alltid kontakte Baderom.no hvis du opplever problemer etter renoveringen. Vi tilbyr oppfølgingstjenester for å sikre at du er fornøyd med arbeidet.

  Er det mulig å bo i boligen under renoveringen?

  Ja, det er mulig, men det kan være litt ulempe med støy og støv. Vi vil imidlertid ta alle nødvendige skritt for å minimere forstyrrelsen.

  Hvem står ansvarlig for å håndtere eventuelle tillatelser som trengs for renoveringen?

  Baderom.no kan hjelpe med å håndtere eventuelle tillatelser som kreves for renoveringsarbeidet. Vi sørger for at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende regler og forskrifter.

  Hvordan sikrer dere kvaliteten på arbeidet?

  Vi samarbeider bare med kvalifiserte og sertifiserte håndverkere. I tillegg tilbyr vi garantier på alt arbeid vi utfører for å sikre din tilfredshet.

  Kan jeg velge mine egne materialer, eller må jeg kjøpe gjennom dere?

  Du kan absolutt velge dine egne materialer hvis du foretrekker det. Vi tilbyr også et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører og merker.

  Hvilke garantier tilbyr dere?

  Vi tilbyr en garanti på alt arbeid som utføres. Varigheten av garantien vil variere avhengig av typen arbeid og materialer som brukes. Vi gir mer detaljert informasjon ved befaring eller ved kontraktsinngåelse.