Totalrenovering av bolig

Siste Nytt

Siste Nytt

Vi tilbyr totalrenovering av bolig

Går du med oppussings planer? Kanskje en totalrenovering av en litt eldre bolig som trenger et helhetlig oppløft?

Totalrenovering eller opppussing? Hva er forskjellen?

En totalrenovering av huset eller av et enkelt rom er ikke det samme som en oppussing – det er litt forskjell på omfanget av arbeidet, og resultatet etter at prosjektet er fullført. Her forteller vi litt om forskjellen på en overfladisk oppussing og en totalrenovering, og hva som eventuelt er mest fordelaktig.

Hva er overflateoppussing?

En oppussing skiller seg fra en renovering i omfanget og kompleksiteten på arbeidet som blir utført. Overflateoppussinger innebærer som regel å gjøre endringer og forbedringer på overfladisk nivå, for eksempel med maling, beising, dekor og utskifting av komponenter som håndtak, lås og lignende. Dette er først og fremst endringer på det estetiske , men vil ikke ha noe å si for tilstandsgraden på en bolig. Du pusser opp badet dersom du kun skifter ut inventar eller overflater på gulv og vegger eller legger flis på flis.

Du totalrenoverer badet om du gjør større inngrep, som å legge ny membran og ny konstruksjon under vegger og gulv. En innvendig totalrenovering innebærer riving av eksisterende konstruksjon, dvs vegger, gulv og tak, helt ned til den bærende konstruksjonen.

Bjelker og andre bærende elementer kan også byttes ut eller repareres, slik at selve konstruksjonen i huset blir fornyet og forbedret. I tillegg er det vanlig å etterisolere huset når du totalrenoverer.

Gulvet byttes for eksempel, eller. Støpes. En total renovering inkluderer også overflatebehandling som sparkling og maling. Ved en totalrenovering blir det oppgradering på vann og avløp på for eksempel baderommet eller kjøkken eller begge deler. De elektriske installasjonene blir også gjerne oppgradert.

Vi har lang erfaring og pusser opp innvendig boliger og leiligheter. Å pusse opp en hel innvendig bolig med stue, soverom, baderom og kjøkken krever tid og god planlegging. Det er mange forskjellige faggrupper du som kunde må forholde deg til og det kan bli overveldende. Vi sammenlikner en totaloppussing som er lite orkester som skal koordineres. Alle må spille på riktig tid og noen må lede orkesteret. Det er det vi gjør også i all renovering, men det er særlig viktig holde tunga rett i munn ved en totalrenovering av en innvendig bolig. Alt skal klaffe til rett tid! Hos oss vil du på samme måte som et orkester har en leder, få en prosjektleder for ditt prosjekt som passer på at alt klaffer til rett tid og på en riktig måte. Vi er en mesterbedrift med sentral godkjenning og er godkjent våtromsbedrift som spesialiserer seg på våtrom, men kan ta på oss alt av innvendig renovering i en bolig. Alle våre prosjektledere og samarbeidspartnere har den nødvendige kompetansen som trengs for at ditt prosjekt skal løpe smertefritt som mulig, og du kan føle deg trygg på at du vil få levert prosjektet ditt i forskriftsmessig stand.

Som sagt er det omfattende og komplekst å totalrenovere alle rom i en bolig. Det er derfor viktig å sette av tid til forarbeid og få en oversikt over hva som skal utføres. Sett opp et budsjett og skaff deg oversikt over midler. Da er det lettere å ta stilling til uforutsette utgifter underveis, og velge materialer og inventar som passer til budsjettet ditt. Vi i Baderom Pluss AS vil gi deg et oversiktlig og detaljert tilbud, så du vet hva du kan forvente deg.

I planlegging fasen vil vår interiør arkitekt hjelpe deg med å tegne opp rom for rom, og se på farger, materialer sammen med deg. Deretter hjelpe til med å bestille varer, og riktig mengder av for eksempel fliser, eller andre materialer. Avhengig av om du endrer innvendig plantegning eller ikke kan det være mulig en må også gjøre endringer på bæringer eller konstruksjoner. Det betyr også at du kan ende opp med helt ny bolig, både i uttrykk, størrelse og tilstandsgrad. Når en totalrenovering innebærer så store tiltak er det godt med et team rundt deg slik at alt går som det skal.

La Baderom Pluss AS ta for seg oppgaven med å følge opp de forskjellige faggruppene, for å forenkle oppussingsprosessen. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt oppussingsprosjekt, og book gratis befaring med oss i dag! Baderom Pluss AS har pusset opp flere hundre bad i Oslo og Viken. Alle våre prosjektledere kommer fra ulike fagfelt, og har stort sett sin bakgrunn fra enten rørlegger, tømrer, murmester eller elektro. Vi følger våtromsnormen og holder oss oppdaterte på den siste teknologien og de siste produktene i bransjen.

Vi tilbyr både boligrestaurering og renovering

Å få huset ditt renovert er en av de viktigste aspektene ved ombygging av hjemmet. Hvis du vil gjøre hjemmet ditt vakkert og et sted hvor du enkelt kan få tilgang til alt, er totalrenovering noe du trenger. En av de viktigste tingene som må analyseres før du begynner med renovering av hjemmet, er en beste plan for ombygging av et hjem. Vi sørger for at du får best mulig renoverings- og restaureringsplan for hjemmet til å begynne med, og så tar vi oss av andre ting som å designe designet. Dette er viktig ettersom den definerer den faktiske kostnaden for den totale ombyggingsprosessen. Med riktig planlegging kan man trekke ut kostnadene.

Beregn pris

Hva er kostnadene i en totalrenovering?

Prisen på en totalrenovering er vanskelig å gi et direkte prisestimat på. Det er mye som avhenger av byggeherren og standard på inventar og materialer som skal bruke. Det varierer også ut fra omfanget av prosjektet, og hvor stor boligen er i kvm. Et helt hus er dyrere enn kun et enkelt rom. Et bad vil også koste mye mer enn et vanlig oppholdsrom.

Som sagt vil arealet ha en innvirkning på prisen, i tillegg til hva boligen inneholder. Kompleksiteten av bygget eller boligen har også mye å si for kostnadene du ender opp med til slutt. For eksempel er baderom eller vaskerom og kjøkken gjennomgående mye dyrere å renovere enn alle andre rom i boligen. Så jo flere bad boligen har, jo høyere blir prisen fordelt på antall kvadratmeter. kjøkken trekker også opp prisen, fremfor enklere rom som soverom og stue.

Hvis prosjektet innebærer å gjøre endringer i boligens bærende konstruksjoner er prisen høyere enn ved endringer på lettvegger. Strukturelle endringer krever som regel også søknad til kommunen og prosjektering, øke prisen på renoveringen.

Hvor lang tid tar det å totalrenovere?

Dette er ikke et enkelt spørsmål å svare på, alt avhenger så klart av størrelse og omfang av jobben som skal utføres. Det er også viktig å bruke god tid i planleggingsfasen og ha tenkt seg ut et budsjett og fått en oversiktlig prosjektering av hva som faktisk skal gjøres.

Baderom Pluss as vil gjennomføre totalrenoveringen etter plan i samarbeid med dyktige håndverkere innenfor alle nødvendige fag.

Du må regne med at en totalrenovering av hele boligen innvendig kan ta alt fra 3–6 måneder. Tiden det tar å utføre prosjektene avhenger av at totalentreprenøren sørger for god koordinering av bestillinger og underleverandører. Hvis alt klaffer vil byggetiden bli kortere.Totalrenovering av enkelte rom vil ikke ta like lang tid, men det som tar mest tid er baderommet /vaskerommet og kjøkkenet. Oppussing av et kjøkken og baderom vil hver for seg ta noen uker, noen ganger en hel måned og opp til 6 uker. Tidsbruken vil i stor grad avhenge av om det skal settes inn nye tekniske installasjoner, eller om rommene skal flyttes. Om du skal totalrenovere kjelleren og grave, drenere og etterisolere vil ta lengre tid enn totalrenovering av et annet rom eller en annen del av huset. En fullstendig totalrenovering av en råkjeller/råloft vil ta ca. 2 måneder, avhengig av hvor mye som må gjøres.

Om du utfører et slikt prosjekt flere steder på samme tid er det gunstig å bruke ett selskap for alt da håndverkerne kan arbeide flere steder i boligen i samme prosjektperiode.

Uanstrengt, rimelig og raskt Komplett boligrenovering

Fullstendig renovering av hjemmet spiller en viktig rolle i å forynge utsiktene til ditt hjem; Før du starter et hjemoppussing, er det viktig å sette budsjettet. Det hjelper i prisestimering, og det hjelper også å utlede de eksakte kravene til renovering av hjemmet. Baderom Pluss tilbyr førsteklasses renoveringstjenester; Vi tilbyr uanstrengt, rimelig oppussing av hjemmet, som også er veldig raskt. Vi skisserer renoveringskravene, og derfor fullfører teamet vårt alltid prosjektet under den gitte tidslinjen. Hvis du starter et hjemoppussing, kan du forbruke budsjettet ditt hvis ikke riktige plantiltak blir tatt, men vi sørger for å tilby deg de beste tjenestene til rimelige priser som aldri overstiger det angitte budsjettet. Vi veileder deg gjennom hvert trinn, som gjør det mulig å forutse målene for renovering av hjemmet.

Når skal jeg pusse opp huset

Å pusse opp et hus er en drøm for mange mennesker. Det er flere fordeler du kan ha fra toalettoppussing og renovering. Du må velge det tidløse designet for å få det mest tiltalende utseendet. Vårt team av eksperter serverer renovering av hjemmet i veldig lang tid. Vi sørger for at du får det beste oppsettet, passende og tidløse materiale som gir deg førsteklasses appell. Lengre; Renoveringen vår gir holdbarhet, bærekraft og best motstand mot glid og flekker. Få den beste maskinvaren, stilen, laminatet og mer. Kontakt oss nå for å få et rimelig tilbud.

Nylige tjenester

Kontakt oss nå

for gratis befaring